- Spillerne har beholdt fokus

Brendan Rodgers sier at all uroen rundt Luis Suarez ikke har påvirket spillergruppen, som i dag vil returnere til Melwood etter noen dagers fri og rekonvalesens.

Mens transfersagaen om Luis Suarez ikke forventes å legge seg med det første, starter Liverpool i dag forberedelsene til lørdagens kamp mot Olympiakos. Oppgjøret på Anfield er også testimonial for Steven Gerrard.

Liverpool og Brendan Rodgers vil ikke komme med noen garantier om at Suarez ikke blir solgt, men signalene fra klubben er at man kun vil vurdere bud i overkant av £50M.

- Det kunne ha uroet dem, men det har det ikke, sier Brendan Rodgers til Liverpool Echo om situasjonen med Luis Suarez og den øvrige spillertroppen.

- Det er to sider ved det. For det første sier det mye om hvor profesjonelle spillerne er, det dreier seg om at laget alltid er det viktigste. Vi ønsker å ha toppspillere her, men hvis vi av forskjellige årsaker ikke har det kan vil alltid stole på laget og hverandre.

- For det andre skal Luis også ha honnør, han har ikke gått rundt og hengt med hodet. Det er klart at det er vanskelig når du kommer tilbake etter et opphold, men han har tilpasset seg og arbeidet bra.

- Harmonien i troppen er veldig god. Lagånden er sterk. Hvis vi kan holde det slik kan vi få en stor sesong.

- Det hele ruller videre men for meg er det intet nytt å melde, fortsetter manageren om spekulasjonene rundt fremtiden til Luis Suarez. – Luis er fornøyd, han forstår til fulle hva som er synspunktet til klubben.

- Han er i en vanskelig situasjon i og med at han ikke kan spille som følge av sin suspensjon. Han vil miste de seks første kampene og han vil savne å spille fotball.