- Spillerne kjempet til siste slutt

Brendan Rodgers er fornøyd med at hans mannskap aldri ga opp håpet om poeng i dagens Merseyside-derby. De røde fikk betalt for kjempingen da innbytter Daniel Sturridge utlignet til 3-3 i det 89.minutt.

Liverpool ledet både 1-0 og 2-1 på Goodison Park, men da Romelu Lukaku førte vertene opp i ledelsen 3-2 med bare ti minutter igjen å spille så det dystert ut for de røde. Men heldigvis hadde innbytter Daniel Sturridge et mål på lager, og sørget for at Liverpool tok et fortjent poeng.

- Hjertet mitt stoppet nesten. Denne kampen hadde alt. Det var bra kvalitet på spillet. Jeg var fornøyd med enkelte deler av kampen og skuffet over andre deler, sa Brendan Rodgers til pressen etter det pulserende derbyet.

- Når du reiser til dine rivaler og spiller slik vi gjorde i deler av kampen, og også viser den karakterstyrken og mentaliteten vi gjorde ved å komme tilbake igjen mot slutten, sier det meg alt om hvor langt denne gruppen er kommet nå.

- Vi er også skuffet, for vi ledet 2-1 og burde ha tatt ledelsen 3-1. Da ville vi kunne ha kontrollert kampen mye bedre. Etter den sjansen var det en periode på rundt 12 minutter hvor vi rett og slett ga bort ballen unødig. Vi burde ha klart å kontrollere kampen bedre i denne perioden.

- Det ga initiativet tilbake til Everton, og det endte med at de utlignet. Deretter markerte vi dårlig og var ikke sterke nok på corneren, og Lukaku fikk score med hodet. På 3-2 til dem i en kamp der vi aldri burde ha ligget under mot en av våre rivaler, måtte vi vise resolutt spill og lagånd. Det var hva vi gjorde.

- Ett poeng på bortebane mot en rival er alltid et godt resultat. Men når vi ser tilbake tenker vi selvsagt at dette var en kamp vi kunne ha vunnet om vi hadde klart å kontrollere den litt bedre.