- Sterkeste troppen denne sesongen

Brendan Rodgers bekrefter at Glen Johnson, Aly Cissokho og Joe Allen alle er tilbake og tilgjengelige mot Newcasle. Coutinho er i trening, men ikke sammen med laget. Oppdatert.

Brendan Rodgers har akkurat holdt sin pressekonferanse foran møtet med Newcastle på St. James' Park. Der bekreftet han at Glen Johnson, Aly Cissokho og Joe Allen alle er tilbake i full trening, og vil være tilgjengelige mot the Magpies.

- De har ikke spilt kamper, men de har trent de siste ukene.

- Det er trolig den sterkeste troppen vi har kunnet stille med denne sesongen, sa Rodgers på pressekonferansen.

 

På spørsmål om situasjonen til Coutinho fortalte han at spilleren gjorde gode fremsteg, og jobbet med fysikken, men foreløpig ikke var i trening sammen med laget, slik enkelte har spekulert i.

- Han ser veldig bra ut, men er ikke sterk nok til å delta sammen med gruppen enda, sa Rodgers.

Lucas Leiva var suspendert mot Crystal Palace, og har spilt treningskamper med Brasil i Asia, men vil være tilbake i troppen.

 

- En spiller som Lucas har vist hva han er verdt, og har kommet seg tilbake i landslagstroppen. Vi har flere spillere som utvikler seg og forbedrer sine karrierer, og han er en av dem. Spillere som Lucas vil være tilbake, og som sagt er det den sterkeste troppen jeg har hatt siden starten på sesongen.