- Sterling er bedre nå

Brendan Rodgers forteller at han tror 18-årige Raheem Sterling kommer til å bli en viktig brikke for de røde den kommende sesongen.

– Han ser ut til å være i veldig bra form, han ser skjerpet ut. Han ser bedre ut nå enn han var i fjor sommer da jeg kom hit, og jeg tror han kommer til å spille en stor del for oss denne sesongen, avslører Rodgers til Liverpoolfc.com.

Han har nå jobbet med den talentfulle lynvingen i ett år, men det tok på langt nær så lang tid før Sterling imponerte nordiren på trening.

– Han ble med oss på sesongoppkjøringa (til Nord-Amerika) som en junior. Entusiasmen hans, kvaliteten og pågangsviljen slo meg med en gang.

– Han endte opp med å starte sesongen etter West Bromwich-kampen, og i de første seks månedene var han sensasjonell. Han fikk en A-landskamp for England, noe som viser hvilken innvirkning han hadde som 17-åring.

Sterling avsluttet sesongen med toalt 36 førstelagskamper for Liverpool.

– Mot slutten av sesongen kom det en naturlig «down»-periode, enkelt og greit fordi han er så ung og på grunn av det store presset som følger ved å spille på toppnivå for Liverpool.

– Jeg tok ham derfor ut av laget. Han hadde en liten skade på tampen av sesongen i tillegg, så jeg ville beskytte ham og være sikker på at han ikke fikk for stor belastning for tidlig.

– Han har nå ladet batteriene og kommet tilbake. Han har jobbet bra i løpet av sesongoppkjøringa, og han dro til og fra Melwood under ferien for å forberede seg selv.

– Nå er han med i spillergruppa igjen, og jeg må bare få si at han var «outstanding» her om dagen.

– Som 18-åring har han vanvittig stort potensial.