- Sterling er tilbake

Brendan Rodgers sier at Raheem Sterling har funnet tilbake til formen, og nå bør være aktuell for en plass i VM-troppen til Roy Hodgson.

Etter en veldig lovende start på Liverpool-karrieren fikk 19 år gamle Sterling en formsvikt etter at han skrev under på en femårskontrakt i fjor. Unggutten har også hatt noen utenomsportslige problemer, men har den siste tiden funnet tilbake til formen.

 

- Jeg prøver alltid å gjøre det som er til det beste for spilleren. Han hadde en skikkelig formsvikt av ulike årsaker, men jeg er alltid rettferdig med spillere som presterer på trening og viser riktig fokus. Han har vist at han er tilbake nå. Han har vist at han er tilbake på det nivået der han er aggressiv og direkte, og det gjør at han scorer mål, noe som er viktig, sier manager Brendan Rodgers til Guardian.

 

- Det er interessant, fordi han har alltid foretrukket å spille på venstresiden. Dersom du har sett han for ungdomslagene, så spiller han på venstre, men da jeg så han på trening kom alle målene hans fra høyre. Han er så ung - han ble 19 for et par uker siden, og jeg er sikker på at han vil ha flere formsvikter på veien, for han lærer fortsatt. Jeg synes han var eksepsjonell mot Tottenham i en storkamp, og viser at han har ferdighetene til å spille på det nivået.

 

Sterling har allerede debutert for England. Liverpoolmanageren tror han kan være aktuell for landslagstroppen til VM i Brasil dersom han fortsetter som nå.

 

- Han har alle muligheter til å dra til VM. Han har gjort det veldig bra for U21-landslaget når han har spilt.