- Stewart tok valget selv

Brendan Rodgers hevder at det var Stewart Downing selv som tok valget om å dra til West Ham. Manageren sier han gjerne hadde beholdt vingen i troppen.

Downing fullførte en £6M-overgang til Upton Park denne uken, to år etter at han kom til Liverpool fra Aston Villa for £20M.

Liverpool-manager Rodgers hevder at han ikke hadde det travelt med å bli kvitt Downing, og sier at det var spilleren selv om ønsket å akseptere tilbudet fra The Hammers.

- Stewart var en kar som jeg syntes var en veldig god spiller å ha i troppen for oss, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Han ble ikke skyvd ut av døren. Etter første del av forrige sesong ble han et veldig verdifullt medlem av troppen. Det var egentlig enkelt. Han hadde to år igjen av sin kontrakt, og han ble tilbudt en veldig god avtale av West Ham som dekket fire år såvidt jeg vet.

- Når du er 29 år gammel, og kanskje frykter for plassen din med en eller to nye spillere på vei inn, tror jeg det var kalkulert gambling fra hans side å forlate oss.

- Når du forlater en klubb som Liverpool ligger det mye tankearbeid bak. Men han fikk sjansen til å gå til West Ham på en langtidskontrakt, og spille fast uke etter uke, og på dette stadiet av hans karriere var det tydeligvis det han ønsket, avslutter Rodgers.