- Strakk oss langt finansielt

Liverpools interesse for Willian er over etter at Fenway Sports Group ikke ønsket å betale mer enn sin verdsetting av 25-åringen. Tottenham kom med et bedre bud, og Liverpool trakk seg ut.

Tottenham skal ha fått akseptert et bud på cirka £30M.
- Vi identifiserer transfermål og forsøker å få til en avtale finansielt. Det er slik det var. Klubben gikk så langt de følte de kunne finansielt, men det førte ikke frem, sier Brendan Rodgers til The Guardian.

- Det er eiernes penger, og de vil alltid ha siste ord fordi det er de som driver klubben. De har tatt på seg en stor jobb her. Dere har sett de seneste årene at de har tatt på seg et prosjekt de skal finansiere for å utvikle. Vi må sørge for at vi får de rette spillerne og at verdien på spillerne er den rette.

- Det er skuffende fordi dette var en spiller som ville ha vært perfekt for oss. Det var ikke fotballmessige årsaker til at avtalen kollapset. Jeg ønsker egentlig ikke å gå inn på dette. Det er noe for oss innad i klubben egentlig. Poenget er at han ikke kommer hit av en årsak, og vi må komme oss videre.

Willian ser nå ut til å havne i enten Tottenham eller Chelsea. Sistnevnte klubb har nylig kastet seg inn i kampen om brasilianeren.