- Sturridge det riktige kjøpet

Administrerende direktør Ian Ayre sier at Liverpool har hatt Daniel Sturridge på radaren helt fra i sommer, men at en avtale nå tidlig i januarvinduet var det riktige tidspunktet å hente spilleren på.

- Daniel er en som vi hele tiden har hatt i søkelyset og en som manageren har hatt stor interesse for helt fra han kom hit, sier Ayre til Liverpoolfc.com.

- Jeg er veldig fornøyd med at vi har fått den riktige spilleren til den riktige prisen. Det er hva dette dreier seg om. Det var viktig for oss at vi gjorde alt arbeidet i forkant av transfervinduet, hvor vi snakket med Chelsea, spilleren og hans rådgivere. Nå ser vi bare fram til å se ham ute på banen i en Liverpooltrøye.

- Det som er viktig her er at vi ønsket å styrke laget, og ikke minst lengst fremme på banen. Jeg mener at Daniel passer til den profilen som vi har snakket om tidligere – en ung spiller, et talent og en målscorer i den posisjonen han spiller i.

- Det er nok et eksempel på at folk viser tillit til det prosjektet som Brendan er i gang med. For hvert transfervindu vil vi fortsette med å styrke troppen og støtte manageren. Dette er bare nok et skritt i den riktige retningen, men det er et som er viktig.

- Daniel var en som Brendan hadde blinket ut i sommer, men da var det ikke den riktige handelen. Noen ganger er det riktig å vente. Hvis den riktige muligheten åpner som for den riktige spilleren på det riktige tidspunktet, da vil vi kjøpe. Hvis det ikke er den riktige avtalen eller den riktige spilleren, da vil det ikke skje.

- Vi kommer alltid til å gjøre hva som er best for klubben på lang sikt og alltid prøve å styrke spillertroppen, noe jeg er sikker på at vi kommer til å gjøre nå i januar.