- Sturridge føler seg hjemme

Brendan Rodgers sier at Daniel Sturridge nå endelig kan få bevist hva som bor i ham, når han er kommet til en klubb som gir ham sjansen og hvor han føler at han hører til.

- Jeg tror alle spillere ønsker å føle at de hører til, sier Rodgers til The Guardian. – Du kan ikke gjøre det på egenhånd lenger. Gode spillere kan vinne kamper for deg men totalt sett, da behøver du en tropp som holder sammen. Daniel føler seg i veldig stor grad som en del av laget nå. Du kan se hvor hardt han arbeider og hvilken innsats han viser.

- Taktisk har han vært veldig god i kampene. Hva vi ber han om når han ikke har ballen. Det andre målet sist helg kom etter at han hadde fått instruksjoner om å ligge på skulderen til bakerste forsvarer og, så snart vi vant tilbake ballen, var han på sprang. Han føler seg hjemme her. Han er stolt og er klar over størrelsen på den institusjonen som han spiller for.

- Han hører definitivt til på dette nivået. Han er en toppspiller. Han er 24 nå og har først i det siste fått sjansen til stabilt å vise at han kan spille med de beste. Da han var 14 var han den beste 9’er i europeisk fotball, alle kunne se det. Han var ettertraktet på alle alderstrinn men har aldri helt hatt sjansen til å vise det som senior, sier Brendan Rodgers videre om spilleren han hadde som juniortrener hos Chelsea.

- Jeg er glad for at Liverpool har gitt ham den sjansen og jeg tror han også er det. Uten å opptre som arrogant, han vet at han er god spiller. Han vet imidlertid også at som toppspiller må du gjøre andre rundt deg bedre og du må arbeide hardt. Det er hva han gjør.