- Sturridge kan bli bedre

Etter at han er blitt skadefri, tror en optimistisk Ian Rush at Daniel Sturridge kan vise seg fra en enda bedre side neste sesong.

Tidenes mestscorende Liverpool-spiller ble imponert over det januarsigneringen presterte for Anfield-klubben i vår, men så skadet Sturridge ankelen på landslagsoppdrag for England i mai.

Avisene på balløya hevdet tidlig at 23-åringen trolig måtte belage seg på 3-4 måneder uten fotball. En drøy uke senere opplyste Liverpool FC på sin nettsider at de håper Sturridge skal rekke ligastarten i august, til tross for at han hadde pådratt seg «en alvorlig ankelskade». Lokalavisen Liverpool Echo skrev dagen etter at det ikke var så alvorlig som fryktet, og at Sturridge kommer til å rekke åpningskampen i Premier League.

Rush spår at The Kop kommer til å få mye mer glede fra spilleren etter han er blitt skadefri.

– Han har gode ferdigheter, og med en god sesongoppkjøring tror jeg vi får se en enda bedre Sturridge neste sesong.

Angriperen scoret totalt 11 mål på 16 kamper – inkludert et hat-trick borte mot Fulham i mai – etter overgangen fra Chelsea i januar.

– Han var helt utrolig i noen av kampene. Han har et klokt fotballhode, i tillegg til Philippe Coutinho – noen av de pasningene han slo, var helt fantastiske.

– Når du har spillere som Coutinho, Sturridge, Luis Suárez, Steven Gerrard, har laget nå en håndfull spillere som kan vinne kamper alene. Tidligere har vi bare hatt én eller to.

– Sturridge har hatt en del skader, men dersom han blir skadefri og kommer seg igjennom sesongoppkjøringen, tror jeg vi har en spennende tid i vente.

– Vi vet at vi klarer å holde nullen bakover. Vi er et offensivt lag som skaper veldig mange sjanser, og det handler bare om å sette dem i mål.

– Jeg ser frem til den nye sesongen. Man ser at flere andre klubber, som Manchester United, har fått ny manager, så hvis vi klarer å få en god start på sesongen, tror jeg vi har en spennende periode foran oss.