- Sturridge vil bli et glimrende kjøp

Lagkamerat Glen Johnson tror Daniel Sturridge vil bli et stort pluss for Liverpool når man fortsatt kjemper om hva høyrebacken mener er et realistisk mål om spill i Champions League.

Glen Johnson har tidligere en fortid i Chelsea hvor han slet med å få spilletid, og forstår den situasjonen som Daniel Sturridge hadde på Stamford Bridge. Nå har spissen fått en god start på Anfield og Glen tror han vil bli en suksess i helrødt.

- Danny Sturridge har funnet seg godt til rette og jeg tror at han vil gjøre noen fantastiske ting her i klubben, forteller en oppglødd Johnson.

- Han er et glimrende kjøp. Han vil skremme forsvarere siden han er så skarp, kjapp og uforutsigelig.

- Han vil alltid binde opp minst to forsvarere, noe som gir de øvrige av oss på laget muligheter til å gjøre løp rundt ham.

- Han vil bli et stort pluss for oss. Jeg vet hvordan Danny vil ha følt det i City og Chelsea. Enhver spiller ønsker å spille i hver kamp. Jeg er sikker på at Danny forlot Chelsea for å få spille kamper og få vise hva han kan gjøre.

- Det er en stor utfordring for oss å spille mot Danny og Luis på trening. Jeg kan virkelig se at det vil bli en meget bra duo for oss.

- Topp fire er fortsatt et realistisk mål å strekke seg mot, fortsetter Glen Johnson.

- Vi kan bare konsentrere oss om hva vi gjør, men vi plukker poeng og har gitt oss selv en sjanse. Hvis vi kan finne noe form mellom nå og enden av sesongen, da er jeg rimelig sikker på at vi vil være i nærheten. Det er trolig seks lag som kjemper om fjerdeplassen denne sesongen. Det er veldig åpent og det vil bli veldig jevnt.