- Suarez bør vise lojalitet

Brendan Rodgers mener Luis Suarez bør vise lojalitet overfor klubben, supporterne og folket i Liverpool by etter all støtten han har fått. Ifølge BBC ønsker spilleren å gå i samtaler med Arsenal.

BBC opplyste tidligere i dag at Luis Suarez vil meddele Liverpool at han ønsker å gå i samtaler med Arsenal etter at London-klubben aktiverte en klausul i spillerens kontrakt ved å legge inn et bud på £1 mer enn £40M. Suarez og hans representanter mener at spilleren nå har tillatelse til å snakke med Arsenal. Liverpool tolker derimot klausulen annerledes og har avslått budet.

Brendan Rodgers kunne etter 2-0-seieren fortelle at det er ingenting nytt angående uruguayanerens fremtid i klubben.

- Det er ingenting nytt å rapportere. Han er svært mye en Liverpool-spiller. I løpet av de neste ukene vil vi få ham i gang, uttalte Brendan Rodgers til journalister i Melbourne.

- Støtten han har mottatt fra supporterne og folket i Liverpool har vært enestående.  I denne perioden gikk han glipp av mange kamper for klubben av ulike årsaker. Folket har stått ved ham som en sønn og virkelig tatt seg av ham.

- Uansett hva som skjer de kommende ukene vil dette være i tankene hans, og det er noe du aldri kommer til å glemme.

Av tv-bildene fra kampen mot Melbourne Victory kunne seerne få inntrykk av at Luis Suarez ikke virket tilfreds i den røde trøyen.