- Suarez er blant de beste i verden

Colin Pascoe mener Luis Suarez fortjener å bli nevnt i samme åndedrag som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Suarez har scoret 28 mål for Liverpool så langt denne sesongen.

- Han er blant de beste i verden. Måten han spiller på, hans scoringer, hans statistikk – hans navn bør være ved siden av de beste spillerne i verden, sier Colin Pascoe til Liverpoolfc.com.

- Jeg sa for noen måneder siden at han er en av de beste spissene i Premier League. Slik han har spilt fortjener han å være favoritt til prisen som «Årets spiller». Måten han har oppført seg på og måten han har prestert, har vært utmerket.

- Han er unik fordi han kan spille i fire ulike posisjoner. Han kan spille som nr 9, nr 10 og ute på kanten på høyre eller venstre. Han skaper også sjanser for seg selv. Noen spillere trenger å få pasninger, men Luis kan score mål fra hvor som helst eller på en hvilken som helst sjanse.

Forrige sesong hevdet noen at uruguayaneren ikke var en naturlig målscorer, men Pascoe mener at spilleren har motbevist de påstandene.
- Ingenting er forandret. Han ønsker å score mål, han setter alltid forsvarere under press, han ønsker å komme inn i feltet og han vil utfordre dem. Jeg tror han scoret 17 mål på 39 kamper forrige sesong, og det er én scoring annenhver kamp. Det er ikke dårlig for en spiss.

- Han er Luis Suarez. Det er så enkelt som det. Måten han spiller på, måten han jobber hardt på banen. Han setter hele tiden forsvarere under press og ønsker bestandig å score mål.

- Han elsker vår stil, måten vi spiller på, pasningsspill. Luis elsker fotball. Han elsker å trene og ønsker å spille hver kamp. Han ønsker å spille 90 minutter. Hvis vi bytter ham ut, er han ikke en fornøyd kar. Han ønsker å spille samtlige minutter.