- Suarez er en enkel målskive

Brendan Rodgers slår tilbake mot Jose Mourinho som beskyldte Luis Suarez for å forsøke å filme seg til straffespark mot Chelsea. Spilleren er en enkel målskive for slike beskyldninger.

Luis Suarez gikk ned i straffefeltet etter å ha blitt hindret av Samuel Eto’o.

- De som har sett kampen vil si at det ikke var filming, uttaler Brendan Rodgers ifølge ESPN.

- Luis er en enkel målskive, er han ikke? Vi hadde en periode der alle var på ham og sa at han filmet. Så han må være den eneste som gjør det?

- Jeg synes det var et berettiget krav om straffespark mot en spiller som ikke gjorde et forsøk på å nå ballen. Det var helt klart ikke en akrobatisk filming.

- Det er slikt som skjer. For mange i dette landet har Luis vært en enkel målskive. Fotball handler om meninger. Managere, supportere, media – alle har en mening, og jeg er ikke noe annerledes.

- Jeg vil alltid komme med en ærlig mening av det jeg ser. Jeg vil alltid forsvare mine spillere når de trenger å bli forsvart.

- Luis har vært en utmerket spiller i år. Han har ikke bare gjort utmerkete ting, men han har spilt på en måte som alle aksepterer er mer moden. Folk har anerkjent hans modenhet, og hans oppførsel har endret seg.

- Dette er første gang noen har kritisert ham på den måten denne sesongen, men jeg gjentar: Han kan noen ganger være en enkel målskive.