- Suarez er på et bra nivå

Brendan Rodgers opplyser at Luis Suarez er i så bra form at han bør kunne slå godt i fra seg umiddelbart når han returnerer fra karantene. Spissen har trent med høy intensitet og spilt kamper bak lukkede dører.

Luis Suarez har kun Southampton-kampen igjen å sone av en karantene på ti kamper. Brendan Rodgers avviser ikke at spissen kan blir kastet rett inn mot Manchester United i Capital One Cup.

- Det er noe vi vurderer, uttaler Brendan Rodgers til Daily Mirror.

Rodgers opplyser at Suarez har trent godt og fått en del spilletid i treningskamper, blant annet mot Burnley på onsdag. I tillegg har uruguayaneren også spilt landskamper.

- Vi har organisert noen kamper bak lukkede dører, både internt 11 mot 11 og ved å hente lag hit.

- I tillegg har han har gjort mye individuelt arbeid, spesifikt for ham, og fått reprodusert de intense løpene han ville ha gjort i kampene.

- Det blir ikke det samme som å spille kamp. La oss si han gjør 100 løp med høy intensitet i en kamp, så har han fått gjentatt det på trening. Han er på et nivå hvor vi håper at han vil slå godt i fra seg,

- Når han kommer tilbake, er planen at det forhåpentligvis skal gå greit. Det kommer selvsagt til å bli en overgangsperiode for ham, men jeg ser virkelig frem til å få ham tilbake.

- Han jobber skjorta av seg, Han tar seg ut til det maksimale for å være i så god form som mulig.