- Suarez er ustoppelig

Jose Enrique avslører at Luis Suarez også er ustoppelig på trening selv om lagkameratene nøyaktig vet hva han skal gjøre. Handler ikke bare om scoringer med Suarez, men også hva han tilfører laget og hans innstilling.

- Jeg forteller Luis at han hele tiden forsøker på de samme tingene. Han forsøker seg på tunneler. Det er alltid tunneler. Og du vet at han kommer til å gjøre det, men du klarer ikke å stoppe ham, sier Jose Enrique til Liverpoolfc.com.

- Når du kjenner noen, kan du vite hva de kommer til å forsøke på, men han er likevel en meget vanskelig spiller å møte på trening.

- Han scorer så mange mål på trening. Det er som med Messi. Alle sier at Messi bestandig skjærer innover. Og alle vet at han kommer til å gjøre det, men man kan ikke stoppe ham fra å skjære innover og score mål. Med Luis og tunnelene er det det samme. Selvsagt er det noen forskjeller mellom de to spillerne.

- Luis er en god all-round-spiss, men det dreier seg ikke bare om mål. Det handler om hva han tilfører laget, om hans personlighet og innstilling.

- Det er det samme på trening som dere ser i kamper. Han gir 100 prosent hele tiden. Han går aldri glipp av en trening, og han har ikke vært skadet så langt.

- Alle ønsker å vinne. Min karakter er at jeg ikke ønsker å tape noe,  men med Luis, når han mister ballen, vet han nøyaktig hvordan han skal presse igjen.

-Det er fantastisk hvordan han scorer målene. Noen av målene han har scoret har vært utrolige.

Luis Suarez er en av kandidatene til å bli «Årets spiller» i England. Spissen vil få sterk konkurranse av Gareth Bale og Robin van Persie.
- Van Persie og Bale er i form. Van Persie har vært en meget viktig spiller for Manchester United denne sesongen. Bale spiller meget bra – i de seneste kampene har Spurs vunnet på grunn av Bales scoringer.

- Men Luis er min venn, så jeg ønsker at han får prisen som «Årets spiller». Å vurdere prisen er meget vanskelig fordi det mye av tiden avhenger av hvor laget befinner seg i ligaen. Tottenham og Manchester United innehar bedre plasseringer enn oss. Så det kommer til å bli vanskelig for ham. Men selvsagt synes jeg at han fortjener den.