- Suarez i troppen mot Man Utd

Brendan Rodgers bekrefter at Luis Suarez er aktuell for å starte kampen på Old Trafford til onsdag. Manageren mener at Liverpools stjernespiller er godt forberedt etter sin lange suspensjon.

- Det er ingen tvil om at han vil være med i troppen og det er vi svært glade for, smilte Rodgers til pressekorpset på Melwood i dag.

- Det har vært en vanskelig tid for ham siden han ikke har kunnet spille kamper, men jeg må understreke at måten han har forberedt seg på og den innstillingen han har hatt på trening og forøvrig de siste ukene har vært fantastisk.

- Han vil reise sammen med oss og så vil vi bestemme over de neste 24 timene hvorvidt han starter eller ikke. Å ha en spiller tilbake i troppen av en slik kvalitet gir alle et løft.

- Alle vet hva han står for, den innstillingen og innsatsen han viser, og jeg er sikker på at med en gang han er tilbake på banen vil han vise den samme kvaliteten som han tidligere har vist her.

- Dette er noe vi nå har forberedt i ukesvis, og du greier aldri helt å komme tilbake i topp kampform før du har spilte i virkelige kamper, men noe av det som har forbløffet meg under min tid her er hans fysikk.

- Dette er en kar som forrige sesong reiste verden rundt for å spille kamper, og jeg vurderte det slik at han kanskje ville bli sliten. Du satte ham opp på laget den neste kampen og han scoret et hattrick borte mot Wigan.

- Han er en robust type og hans største fortrinn er hans lidenskap og innsatsvilje. Han spilte for eksempel en treningskamp sammen med noen av de yngre spillerne på reservelaget og han ga alt han hadde, det er en slik type han er. Han elsker å spille.

- Han er godt forberedt når han nå skal komme tilbake.