- Suarez kan sette scoringsrekord

Brendan Rodgers tror Luis Suarez kan komme til å bli den som scorer flest mål i en sesong i Premier League, og sammenligner sin superspiss med Messi og Ronaldo.

Luis Suarez setter rekorder til høyre og venstre om dagen, en av de siste var at han er første i Liverpool som har scoret minst to mål i fem hjemmekamper på rad. Nå tror Brendan Rodgers at spilleren han mener er i samme kategori som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo også seriøst kan snuse på de 34 ligamålene som er rekorden til Alan Shearer over en sesong i Premier League. Dette altså fra en spiller som stod over sesongens fem første kamper.

- Han vil utvilsomt komme nærme, mener Brendan Rodgers på spørsmål om 34 ligamål er oppnåelig. – Nå virker det som han kan score hattrick i hver eneste kamp, ikke sant?

- Han hadde også andre sjanser til å score i denne kampen (mot Cardiff), men han gir meg alt hver dag, ikke bare i kamper, slik at vi har en god forståelse, fortsetter manageren til Daily Mirror.

- Jeg tror bare vår stil passer ham. Det er mange spillere som er gode spillere, men i dette systemet presterer han på topp nivå.

- Han er verdensklasse og definitivt på samme hylle som Messi og Ronaldo. Hvis det ser året totalt sett har kanskje et par hendelser utenfor banen påvirket hans prestasjonsnivå. Nå ser du imidlertid en annerledes mann. Du ser modenhet i en kar som trives og har selvtillit, og som er i harmoni med seg selv både på og utenfor banen.

- Han elsker Merseyside og han elsker å spille for Liverpool. Når du scorer mål i et slikt antall i en av de beste ligaene i verden, da må du være helt der oppe.