- Suarez kan slå Fowler

Brendan Rodgers tror at Luis Suarez har en fair sjanse til å kunne bli den mestscorende for Liverpool over en sesong i PL, hvor Robbie Fowler topper med 28 ligascoringer.

- Jeg tror han her en mulighet, svarte Liverpools manager på om han trodde at Luis Suarez kunne ta rekorden til Robbie Fowler over flest mål i helrødt i en ligasesong i Premier League. Scouseren nettet 28 ganger i 1995/96. Etter 28 kamper denne sesongen står Suarez med 21 ligamål.

- Han har ti kamper igjen å spille og han er virkelig sulten. Hans stabilitet denne sesongen har vært fenomenal. Jeg vil forvente at han i det minste kommer i nærheten av rekorden.

- Han er en utrolig mann, fortsatte Rodgers om Suarez. – Jeg har tidligere blitt spurt om årets spiller, og hvis vi snakker om fotball har han denne sesongen prestert gang etter gang.

- Hva jeg også har beundret, etter å ha arbeidet med ham på nært hold, er hvordan han har prøvd å forandre seg. Han har blitt stemplet som mye forskjellig, noe av det vil jeg si kommer av at han er en utenlandsk spiller. Hvis en britisk spiller filmer vil vi le av det, men hvis Luis gjorde det var han en som jukset.

- Han har prøvd å forandre sitt liv og tilpasse seg den kulturen som er her.

- Tro det eller ei, men sist helg spilte han med en skade. Åtte eller ni av ti spillere ville ikke ha spilt den kampen.

- Alle snakket etterpå om hans hattrick, men han var faktisk en skadet spiller som likevel ønsket å spille. Å ha en slik spiller på laget gir deg håp, og det gir inspirasjon til de andre spillerne. Han ønsker virkelig å vinne for Liverpool.