- Suarez kan vokse her

Brendan Rodgers mener at den formen som Luis Suarez viser om dagen betyr at han trives på Anfield, og at Liverpool kan være rett klubb for han også i fremtiden.

- Jeg vil ikke si det, når en spiller er fornøyd og arbeider godt da får de se prestasjoner som han viste i dag, svarte Brendan Rodgers på spørsmål om dette vil være siste sesongen til Luis Suarez i Liverpool.

- Han, slik som oss selv, ønsker å være på det høyeste nivået han kan være, og du kan se på hans spill at han fortjener å skue mot det nivået. Det viser imidlertid også at hans innstilling er utmerket, du kan se at arbeidsinnsatsen er en nøkkel i dette, forklarte Rodgers videre til The Mirror i etterkant av 4-1 seieren mot West Bromwich.

- For meg, er dette stedet for Luis. Jeg vil hevde det selv om vi lå midt på tabellen siden dette er en enorm klubb, en verdensinstitusjon.

- Men som fotballklubb og lag er vi i stadig vekst, og han kan vokse sammen med oss. Luis har støtte fra alle i klubben og blir elsket av alle, siden dette er en institusjon kjent over hele verden. Det finnes ingen bedre plass for ham å vokse på.