- Suarez må stoppes

West Ham-manager Sam Allardyce tror sjansene for å få et resultat på Anfield øker med minst 50 prosent dersom spillerne hans klarer å stoppe Luis Suarez.

Liverpool har ikke tapt mot West Ham på hjemmebane siden september 1963. Sam Allardyce er ikke i tvil om hvilken spiller som må stoppes dersom London-klubben skal ødelegge den statistikken i morgen.

- Etter Liverpools fremragende oppreisning fra tapet mot Hull forrige helg, er Luis Suarez selvsagt mannen, uttaler Sam Allardyce til West Hams nettside.

- Hvis man kan kontrollere ham slik Hull gjorde, tror jeg sjansen er 50 prosent bedre, kanskje enda større, for å få et resultat.

- Hvis man ikke kan kontrollere Luis Suarez, så kommer han til å banke inn mål, og det så dere her om dagen mot Norwich. Han var suspendert ved begynnelsen av sesongen, men er nå toppscorer i Premier League. Det viser at han er hovedmannen hos Liverpool for tiden.

Forrige sesong spilte lagene målløst på Anfield.
- Vårt resultat mot Liverpool forrige sesong var basert på formen til James Collins og James Tomkins. De stoppet Luis Suarez fra å være det han normalt er, og vi endte opp med et meget hederlig 0-0-resultat. Liverpool har også mange gode spillere og et godt lag, bedre enn forrige sesong, men han er likevel hovedmannen som kan snu en kamp fra uavgjort til seier.

- Når man skal reise dit etter de fire målene han scoret i 5-1-seieren, gjør det livet enda vanskeligere, men vi må ta utfordringen og prøve å nulle ut hans store talent.

- Første måten å stoppe ham på er å forsøke å stoppe støtten han får. Det er spillerne foran forsvarspillerne våre som er et av nøkkelelementene. Som lag må vi jobbe for å presse motstanderen og stoppe deres gode pasningsspillere med å gi ham støtten han trenger.

- Når vi har ballen, kan vi selvsagt ikke gi den lett fra oss. Luis Suarez kan ikke score når han ikke har ballen. Vi må gjøre så mye som vi kan når vi har ballen.

Sam Allardyce er ikke i tvil om hvor høyt Luis Suarez bør rangeres blant tidenes Premier League-spillere.

- Han begynner å bli en av de beste. Han er en målscorer på toppen av det å ha fremragende egenskaper til å plukke opp ballen og drible seg forbi spillere. Han viser oppofrelse, og han står aldri stille. Han beveger seg hele tiden, er ute etter å få tak i ballen og finne rom bak forsvarerne.

- Han er en konstant trussel fordi han alltid er ute etter å utnytte en feil eller komme inn i et rom med ballen for å skyte.