- Suarez ønsker å være med videre

Brendan Rodgers sier at det ikke er noen grunn til å tro at Luis Suarez ikke ønsker å spille for Liverpool til neste sesong, selv om de røde havner utenfor spill i Europa.

Rodgers mente i dag at Suarez fortjener å bli årets spiller. 26-åringen er ventet å bli et yndet transfermål til sommeren fra klubber som vil håpe å lokke ham vekk fra Anfield med bl.a. tilbud om spill i Champions League. Liverpools manager har imidlertid etter samtaler med spillerens agent ingen grunn til å tro at hans toppscorer ikke ønsker å være med videre.

- Luis har vært briljant dette året, men jeg har ikke sett noe som gjør at jeg føler han ikke lenger ønsker å være her, forteller Brendan Rodgers til The Guardian. – Jeg hadde en god samtale med hans agent for et par uker siden. Han kom inn og la ut om hvor fornøyd Luis var og at han var lysten til å være med under klubbens utvikling de kommende par årene.

- Jeg har gjort ham til en slags arkitekt for spillertroppen. Han og jeg samtaler mye slik at jeg føler hvordan han har det. Det er ikke slik at vi ikke snakker sammen. Fortjener han å spille på et Champions League nivå? Selvfølgelig gjør han det, men jeg har tro på at han vil være her fordi han trives med sin fotball. Dette er en klubb som elsker ham.  Hvis vi fortsatt kan støtte ham og få laget til å utvikle seg synes han å være tilfreds med det. Forhåpentligvis kan vi greie å beholde en slik stor spiller.

- Han er en bra kar, fortsetter Rodgers om Pere Guardiola, agent til Luis Suarez og bror til Pep Guardiola. – Jeg snakket om fremtiden og utviklingen og han gjentok flere ganger at Luis elsker å være her. Dette er den mest produktive sesongen han har hatt siden han kom. Han trives med spillestilen og hvordan vi arbeider. Han har et ønske om å se at Liverpool får fremgang og det var derfor han signerte en ny avtale sist sommer. Jeg har ikke sett noe som tyder på at han har forandret den oppfatningen.