- Suarez vil alltid score mål

Norwich-manager Chris Hughton frykter Luis Suarez foran morgendagens kamp på Anfield.

Luis Suarez har gjort hat-trick i begge kampene han har spilt mot Norwich og kan bli den første spilleren i Premier Leagues historie til å gjøre hat-trick mot samme lag tre ganger – sågar i tre kamper på rad.

- Vi håper selvsagt det skal bli litt annerledes denne gangen, sier Chris Hughton til Mirror når han tenker tilbake på Liverpools 5-2 seier på Carrow Road i høst.

- Suarez vil alltid score mål, uansett hvilken klubb han spiller for, og denne sesongen har han virkelig bevist hvor god han er. Han er tøff, han er stabil og jeg har blitt enormt imponert over prestasjonsnivået hans denne sesongen, fortsetter Norwich-manageren.

- Hans tre mål i kampen mot oss tidligere i sesongen var strålende, og ville vært gode nok til å sette preg på enhver kamp. Vi er klare over hans kvaliteter, selv om denne kampen ikke bare handler om Luis Suarez. Men en ting er sikkert – vi ønsker helt klart ikke at han skal få tre hat-trick mot oss!

Hughton husker med gru tilbake på 5-2 tapet i september.

- Vi har tapt andre kamper, men det er den prestasjonen jeg er mest misfornøyd med. Det var en stor dag for Suarez, men selv om avslutningene hans var gode gjorde vi ting alt for lett for ham.

- Men vi kommer ikke til å være preget av det tapet nå. Det har ingen relevans for denne kampen. Men vi vet vi må spille langt bedre enn vi gjorde den gangen.

Midtbanespiller Alexander Tettey uttaler at det er viktig at Norwich ikke frykter Liverpool og Suarez i morgendagens kamp.

- Vi kan ikke bare gå ut på banen og si: « Huff, det er Luis Suarez, han kommer til å score tre mål igjen». Vi må gå ut der og kjempe mot Liverpool, og sørge for at vi gir dem kamp denne gangen.