- Suarez vil ha følt seg ydmyk

Brendan Rodgers mener at Suarez kan ha blitt overrasket og ydmyk over støtten han fikk på Anfield mot Olympiakos, og fastholder at bud så langt er langt under markedspris.

- Det var trolig ikke den mottakelsen dere hadde forventet, kommenterte Rodgers til journalistene etter at Liverpool hadde slått Olympiakos med 2-0 i Steven Gerrard testimonial, men hvor mye fokus likevel ble rettet mot situasjonen til Luis Suarez. Angriperen fikk en god mottakelse da han kom inn som innbytter etter en drøy times spill.

- Det viser bare klassen til Liverpools supportere. Mange undret seg over hvilken mottakelse han ville få men dette viser hvilken type Liverpools supportere er. De elsker sine egne, og Luis er fortsatt i veldig stor grad en del av troppen og laget. Supporterne her har gitt ham alt.

- Han følte seg trolig ydmyk over mottakelsen. Kanskje var det noe engstelse for reaksjonen som kom hans vei, men folk som har vært i klubben mye lengre enn meg vet at fans her alltid respekterer sine egne.

- I dag var en ny beskjed fra dem om at de elsker ham. Vi elsker ham alle sammen, manager, spillere og supportere. Vi prøver å beholde våre beste spillere.

- Vi ønsker bare spillere som er hundre prosent engasjert i å være her. Jeg har snakket med Luis et talløst antall ganger og det er klart at det alltid kan være vanskelig med spekulasjoner, men han er tilbake for å trene og å spille.

- Hvis han ønsket å vite statusen til Liverpool Football Club da fikk han vite det da vi var på turné og i dag. Dette er en bemerkelsesverdig klubb og jeg tror ingen ønsker å forlate en av de største klubbene i verden i en fei. Han vet det.

- Det er ingen forandring på hvordan vi ser på dette, og det er veldig, veldig enkelt. Vi ønsker ikke å selge ham. Han er en toppspiller og vi prøver å bygge noe her.

- Jeg snakket med eierne i går kveld og de vet hva vi prøver å få til her. Vi prøver å styrke vår tropp og har ikke hast med å selge Luis eller noen annen spiller.

- Alle spillerne i verden har sin pris. En kan se på markedet og £40M og et pund, når en snakker om Gareth Bale. Gareth Bale og Luis Suarez var trolig de to beste spillerne i Premier League i fjor og du kan ikke si at Gareth Bale er verdt dobbelt så mye!

- Vi er veldig sterke som klubb og i hva vi gjør og ingen kommer til å forsvinne her med det første.