- Suarez vil komme sterkere tilbake

Steven Gerrard ser ingen tegn til at Luis Suarez ønsker å forlate Liverpool. Han tror spissen vil komme sterkere tilbake etter utestengelsen.

Luis Suarez fikk en karantene på ti kamper etter å ha bitt Branislav Ivanovic. Uruguayaneren vil ikke returnere for spill i engelsk liga og cup før i oktober.
- Luis har gjort det riktige ved å be om unnskyldning og ta konsekvensene. Han er virkelig lei seg for at han ikke kan hjelpe laget. Han var meget nedbrutt da karantenen ble ilagt, uttaler Steven Gerrard til Liverpool Daily Post.

- Men når han returnerer fra utestengelsen, vil det være han som har dratt nytte av den. Luis vil ønske å gjøre opp overfor klubben og laget fordi han har vært ute så lenge. Han vil være svært ivrig etter å gjøre opp for seg.

- Jeg tror ikke det som har skjedd med Luis vil påvirke ham mye når det gjelder fremtiden hans. Kanskje blir vi en dag nødt til å akseptere at Luis ønsker å dra videre, og det vil være hans beslutning.

- Jeg ser ingen tegn til det for øyeblikket. Luis har vært meget lykkelig her i Liverpool, og han virker å ha funnet seg til rette. Akkurat nå ser jeg ikke at han ønsker å reise.