- Surt å ikke få med seg tre poeng

Lucas Leiva synes det var surt å ikke få med seg tre poeng fra Emirates i går kveld, etter å ha ledet 2-0 over Arsenal etter en times spill.

Brasilianeren mener at Liverpool med seier ville ha vært med for fullt i kampen om fjerdeplassen igjen. Med 2-2 og poengdeling er det fortsatt sju poeng opp til Tottenham.

- Vi er skuffet over uavgjort, spesielt ettersom vi ledet 2-0, sier Lucas til Liverpool Echo.

- Vi slo tilbake etter FA-cuptapet i helgen. Vi viste den rette innstillingen til kampen. Dette var en veldig viktig kamp for oss. Arsenal er bare tre poeng foran oss, og det var en mulighet til å komme opp på like mange poeng som dem.

- Vi vet hvor vanskelig det er å få med seg poeng fra Emirates. Arsenal har et godt pasningsspill, og flytter ballen raskt. Noen ganger må du gjøre en drittjobb, spille dypt og forsvare deg, og det var hva vi gjorde.

- Vi startet kampen veldig bra, og bygde videre på det. Vi spilte veldig bra når vi kontret.

- Jeg synes også vi forsvarte oss veldig bra, men i løpet av 10 minutter slapp vi inn to mål som forandret kampen. Vi kom sterkt tilbake mot slutten, og var nær ved å få seiersmålet. Det ville ha vært tre viktige poeng for oss, men vi klarte bare ikke å ta dem.

Lucas er forbannet over frisparket som Arsenal fikk i forkant av Girouds reduseringsmål.

- Jeg tror ikke jeg var borti Walcott. Men vi fikk også noen frispark som dommeren ikke skulle ha gitt, spesielt ett like før det som Wilshire tok.

- Det er vanskelig for dommeren, men frisparket medførte et baklengsmål for oss. Det var en ekkel følelse.

- Nå må vi komme oss videre, tenke på kampen mot Manchester City, og forsøke å ta alle tre poengene der.

- Vi snakket foran kampen om at vi ikke hadde vunnet mot noen av de seks lagene foran oss på tabellen. Vi må begynne å vinne mot topplagene om vi ønsker å klatre på tabellen. Arsenal-kampen var en skikkelig god mulighet for oss i så måte. Vi klarte ikke å vinne, men vi viste at vi er kapable til å kjempe mot og slå topplagene.

- Vi gjorde det bra lenge, men dessverre var det en periode på ti minutter hvor vi slapp inn to mål. Vi får en ny sjanse til å få et godt resultat mot et topplag i helgen.