- Svært viktig å score først

Brendan Rodgers innrømmer at det blir svært viktig for Liverpool å score først mot Zenit St Petersburg i morgen kveld.

- Legendestatusen til Liverpool er basert på europacupkvelder som den i morgen. Rusler man rundt på Melwood og leser de ulike sitatene fra toppspillere og noen av verdens beste managere ser man at det ikke er kampene det snakkes om, men supporterne. Det er kvelder som den i morgen som har gjort Liverpool til klubben den er, uttalte Liverpool-manageren på sin pressekonferanse på Anfield i dag.

- Supporterne blir svært viktige i morgen kveld – akkurat som de er i hver eneste kamp. Men vi trenger dem ennå mer i morgen kveld. Jeg er sikker på at vi får den støtten vi trenger for å vinne kampen.

- Det viktigste blir ikke å få et tidlig mål, men å få det første målet. Får vi det første målet, vil vi være i posisjon til å angripe. Vi hadde likt å gå videre, slår Rodgers fast.

Manageren må klare seg uten trioen Philippe Coutinho, Daniel Sturridge og Fabio Borini i morgen. Mye av ansvaret i angrepsvei hviler derfor på Luis Suarez.

- Utviklingen av gruppen vi har her ville ikke skje over natten. Det ville skje over tid. Vi har vært inne i en læringsprosess. Vi har skutt oss selv i foten flere ganger, men det betyr ikke at gruppen ikke har fremgang. Vi har hatt fremgang i begge ender av banen, sier Rodgers.

- Vi gjør stadig fremgang, og en seier mot Zenit vil utvilsomt hjelpe på appetitten vår for ytterligere fremgang. Vi vil gi alt i denne kampen.

- Det var noen tilfeller av konsentrasjonssvikt i forrige uke som kostet oss to baklengsmål, og som har gjort jobben svært mye vanskeligere enn vi ønsket at den skulle være. Men vi viste også at vi kan skape sjanser, og det er noe som har gitt oss selvtillit og tro på at vi kan gjøre en god jobb.