- Synes jeg fikk vist meg frem

Lucas Leiva synes at han fikk vist litt av det som bor i ham på de drøye 20 minuttene han fikk på banen for Brasil i privatlandskampen mot Sør-Korea i dag.

- Mitt første mål nå som jeg er tilbake i landslagstroppen er å gjøre meg fortjent til plassen i gruppen, sa Lucas til TV Globol etter kampslutt.

- Jeg vet vi ikke har mange kamper igjen før VM, men jeg synes at i løpet av de minuttene jeg fikk på banen i dag klarte å få vist meg frem.

- Jeg snakket med landslagssjefen på forhånd, og han ba meg gjøre en lignende jobb som jeg gjør for Liverpool, og det var det jeg forsøkte å gjøre i dag.

- Jeg følte meg veldig komfortabel, mye takket være at jeg kjenner mange av spillerne på laget. Jeg har kjent flere av dem i mange år. Jeg synes det er viktig at det føles som jeg alltid har vært her. Nå har vi en ny kamp mot Zambia, som blir veldig viktig.

- Scolari sier at han ikke bare analyserer kampene. Han ser oss prestere på trening også. Vi vet at han beundrer spillere som hjelper å forme gruppen, og vi forsøker å passe inn i den profilen.

- Når vi får muligheten i kamper må vi selvsagt ta vare på den, og vise at vi fortjener en plass i VM-troppen. Jeg tror jeg vil få de sjansene jeg behøver for å vise at jeg hører hjemme i troppen.