- Tegn på fremgang

Brendan Rodgers mener 3-2-seieren mot Tottenham viser hvor langt laget har kommet i utviklingen siden starten av sesongen. Liverpool klatret til 6.plass i Premier League.

- Dette var en meget viktig seier for oss. Vi er inne i en meget god kamprekke for tiden. Vi visste at det kom til å bli en stor test på våre kvaliteter og vår viljestyrke mot et lag i flott form og som er spesielt sterke og har vært sammen i noen år, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- For oss å ta tre poeng og spille slik vi gjorde, og enda viktigere å vise viljestyrke, var fantastisk. Hele sesongen har folk snakket om at vi ikke har beseiret lag fra topp ti, så topp åtte og topp seks og topp fire. I dag var det en test, og de kom gjennom den. Vi vet hvor vi ønsker å være til slutt, men dette er enda en indikator på vår vekst.

Liverpool ligger på 6.plass, men Rodgers ser ikke på tabellen.
- Nei, og jeg ønsker ikke å vite hvor vi ligger, spøker Rodgers.

- Jeg tenker ikke på det (e-cup). Vi vet hvor vi ønsker å være, kjempe i toppen til slutt, men vi nærmer oss slutten av sesongen nå - perioden hvor vi forhåpentligvis kan etablere at det er tid for å vinne og begrense vårt fokus på kampene. Det er det vi gjør. Vi skal bare fortsette å ta poeng og se hvor det fører oss.

- Intensjonen da jeg kom, var å vokse og dyrke det her. Dette har vært en vanskelig plass å komme i mange år. Det ville ikke skje automatisk igjen, men dere kan se at vi nå scorer mål.

- I noen av de andre kampene har det hele tiden vært det andre laget som ikke har spilt bra eller det har vært ulike omstendigheter. Spillerne har ikke fått den rosen for det de har prestert. I dag var det en god test, og de kom gjennom den.

- Dere så lidenskapen til supporterne i dag. Jeg tror de føler at det kommer til å gå bra og at vi utvikler oss. Dette er et ikonisk stadion i fotballhistorien, og vi forsøker å komme tilbake til det. Man gjør det ved å vinne kamper.

- Vi er skuffet over de to målene vi slapp inn, spesielt det første. Dommeren tillot Gareth Bale til å komme inn da han var utenfor banen. I det moderne spillet kan spilleren komme inn på banen når ballen er på den andre siden. Men han kom faktisk inn da ballen var på hans side, og han endte opp med å bli mannen som la innlegget til målet.

- Den andre scoringen var tøff å få i mot. Hvis du gir det frisparket, blir det 200 frispark i kampene.