- Topp fire er vanskelig, men ikke umulig

Jose Enrique slår fast at det blir vanskelig – men ikke umulig – å klare en topp fire-plassering i Premier League denne sesongen.

Liverpool er sju poeng bak fjerdeplasserte Chelsea med ni kamper igjen å spille. De røde skal også møte laget fra Stamford Bridge hjemme på Anfield i sesonginnspurten.

- Å kvalifisere oss for Champions League var målsettingen vår fra sesongstart av, men vi må ta ett steg om gangen. Det blir veldig vanskelig, om jeg skal være ærlig. Men vi vil gjøre vårt ytterste helt frem til siste kamp, sier venstreback Jose Enrique til Liverpoolfc.com.

- Vi har vunnet noen kamper på rad nå, og gjør det bra. Vi vil forsøke å fortsette slik. I fotball vet du aldri hva som vil skje.

Enrique forteller at stemningen i troppen er svært god etter 3-2 seieren over Tottenham på søndag.

- Tottenham er et av de beste lagene i ligaen. Vi spilte på hjemmebane, men det er uansett veldig vanskelig å komme tilbake når du blir liggende under, og mot topplagene er det enda mer vanskelig.

- Laget er alltid viktigst. Vi jobbet hardt for laget, og det var årsaken til at vi vant. Vi ga alt. Etter at vi ble liggende under med 2-1 slo vi meget bra tilbake.

- Den gode lagånden ble utslagsgivende, og vi fikk de tre poengene. Det er det viktigste. Vi var litt slitne, men vi hevet oss etter at de scoret. Reaksjonen fra vår side var meget god.

Tottenham kom rett fra en tøff Europa League-kamp mot Inter, men Enrique tror ikke det hadde noen betydning for sluttresultatet på Anfield.

- Du kan bli litt sliten av å spille to kamper i uken i to eller tre uker på rad. Men Tottenham gjorde alt de kunne. De spilte også en god kamp. Men jeg synes vi var bedre, og det var grunnen til at vi tok alle poengene.