- Topp fire viktig for å beholde Suarez

Steven Gerrard er overbevist om at Luis Suarez ikke kommer til å forlate Liverpool i januar, men tror en Champions League-plass kan bli viktig for å beholde spissen til neste sesong.

Luis Suarez hadde tanker om å forlate Liverpool i sommer, men besluttet etter hvert for at han ønsket å fortsette karrieren i Anfield-klubben

- Jeg føler det ikke slik angående januar. Januar kommer til å bli annerledes fordi jeg tror Luis er hengiven, uttaler Steven Gerrard til ESPN.

- Jeg tror han er lykkelig. Jeg tror han er fornøyd med beslutningen om å bli værende. Han er i god form. Laget spiller bra, så jeg tror ikke januar kommer til å bli et problem. Men når sommeren kommer, tror jeg hvordan Liverpool har prestert vil avgjøre hva Luis vil tenke.

- Han er nøkkelen. Hans scoringer, prestasjoner og form vil bli avgjørende om vi kommer til å ende blant topp fire eller ikke.

Steven Gerrard synes Luis Suarez er den beste spilleren han har spilt sammen med.
- Ja, det er enkelt. Han er noe eget. Den eneste spilleren som har vært i nærheten av å prestere det Luis har gjort, er Fernando Torres, men Luis er hakket bedre.