- Tre spillere som er sultne på suksess

Brendan Rodgers sier Luis Alberto er av samme spillertype som Philippe Coutinho. Kolo Toure tilfører erfaring og vinnermentalitet. Iago Aspas er en målscorer som er rask og dynamisk.

Overgangen til Luis Alberto fra Sevilla ble sluttført lørdag.
- Han er en Coutinho-type. Vi hentet inn unge Philippe Coutinho i januar da han var 20 år, men han hadde bra erfaring og passet inn i profilen vi forsøker å få til her og det vi prøver å bygge opp, sier Brendan Rodgers til talkSPORT.

- Det er nøyaktig det samme med Luis – en talentfull, meget høyt verdsatt ung spiller da han var i Sevilla, men tilbrakte forrige sesong med Barcelona B.

- Han er et stort talent og en som kan spille nå. Han har spilt obligatoriske kamper og er en vi kommer til å se fremgang fra de neste årene. Det er viktig at han kjenner spillet og modellen vi forsøker å jobbe etter.

Kolo Toure kommer på Bosman-overgang 1.juli.
- Kolo Toure er en spiller jeg har beundret siden han kom til Premier League. Han har vært en vidunderlig tjener for Arsenal og vært en del av den «uslåelige» gruppen og gjort det eksepsjonelt bra. I forvandlingen av Manchester City brakte de ham inn som en av deres nøkkelspillere.

- Vi mister en koloss av en spiller i Jamie Carragher, som var helt utmerket for meg. Det er meget, meget vanskelig å erstatte den typen. Kolo Toure gir oss den erfaringen og vinnermentaliteten. Han er fortsatt i meget sterk og i god form. Han vil komme inn og gi oss den støtten og kjempe om en plass på laget.

Iago Aspas ankommer fra Celta Vigo når det spanske fotballforbundet får godkjent overgangen.
- Iago Aspas var en av stjernene i Celta Vigo,. Han er målscorer, han er rask, dynamisk, aggressiv i spillet og besitter vinnermentalitet.

- Jeg føler at dette er spillertyper som kan komme til Liverpool og bringe vårt momentum fremover. Spillere som er sultne på suksess, det er viktig for oss. Vi må hente inn spillere som er villige til å kjempe for trøyen. Dette er spillere som er meget sultne på å gjøre dette.

Liverpool har vært aktive på transfermarkedet så langt i sommer.
- Det har blitt gjort mye bra arbeid de seneste seks månedene. Vi ønsket å få unna mye av arbeidet så tidlig som mulig i sommer, slik at vi kunne få gruppen og spillerne sammen så tidlig som mulig. Det har vært en god sommer for oss så langt.

- Jeg tror enhver klubb og manager ville like å få gjort transferforretningene så tidlig som mulig. Vi har gjort en bevisst innsats i sommer for å gjøre det.

- Det er stor honnør til alle i klubben og rekrutteringsavdelingen, vårt analytiske team, vår administrerende direktør Ian Ayre og eierne, som har støttet oss.

- Det har blitt gjort mye arbeid. Mange har ofret ferien for å sikre at vi får inn spillerne vi ønsker.