- Trenger ikke ny midtstopper

Brendan Rodgers sier at signeringen av Kolo Touré gjør at Liverpool nå ikke trenger nye forsvarsspillere denne sommeren.

­– Defensivt tror jeg vi klarer oss, sier Rodgers, ifølge Liverpool Echo.

Nå er Liverpool på jakt etter en venstreback og en ny angrepsspiller før overgangsvinduet stenger. Tidligere har det vært kjent at Rodgers ville kjøpe Kyriakos Papadopoulos fra Schalke, men tyskerne ønsket ikke å selge midtstopperen for mindre enn rundt 18 millioner pund, noe som har fått de røde til å se bort ifra grekeren, ettersom han samtidig har slitt med en kneskade i lang tid.

Manageren fra Nord-Irland er isteden blitt såpass imponert over Touré i sesongoppkjøringen at spilleren, som ifølge lokalavisa var sett på som en «squad»-spiller til å begynne med, nå kan være tiltenkt en plass i Liverpools startellever.

– Kolo har vært utmerket siden han kom hit. Han er riktignok 32 år gammel, men han er i strålende fysisk form. Han er en spiller som har passet godt på kroppen sin hele livet. Alderen hans er ingen hindring, og han er en person med vinnermentalitet, skryter Rodgers.

Rodgers forklarer at Touré ble hentet inn fordi de følte han kunne komme inn og styrke troppen med sin erfaring og kvaliteter.

– Jeg har hatt et øye på ham igjennom karrieren hans, og jeg så mye på ham i fjor. Og når jeg nå har sett ham på nært hold siden han ankom klubben, vil han være svært god å ha for oss denne sesongen.

– Vi har flere andre strålende midtstoppere i Daniel Agger og Martin Skrtel. Vi har også et «up-and-coming»-talent i Andre Wisdom, som vil være en svært god midtstopper for Liverpool i fremtiden. Og i tillegg har vi fortsatt Sebastián Coates.