- Trenger seks-åtte uker for å finne formen

Martin Kelly ønsker flere opptredener med U21 for å finne tilbake til den formen han viste i pre-season i fjor sommer.

Martin Kelly fikk sine første 90 minutter i U21-kampen mot Manchester United etter at han ble korsbåndskadet for førstelaget mot samme klubb i september i fjor.

- Det var godt å få gjennomført de første 90 minuttene etter så lang tid, sier Martin Kelly til Liverpoolfc.com.

- Jeg spilte i en treningskamp bak lukkede dører i forrige uke, men å få 90 minutter for U21 var strålende for meg og min fitness.

- Jeg ønsker bare å få så mange kamper som mulig. Jeg mistet så mye av forrige sesong. Det har vært vanskelig mentalt å komme tilbake etter å ha vært ute i 11 måneder og vite at du ikke er der du var forrige pre-season.  Da fikk jeg en flying start, og det er dit jeg ønsker å komme tilbake.

- Det er nå alt det harde arbeidet begynner, og i løpet av de neste seks til åtte ukene bør jeg være tilbake i den formen.

Martin Kelly var imponert over tomålsscorer Fabio Borini i U21-kampen mot Manchester United.

- Fabio jobbet skjorta av seg i sesongoppkjøringen, og han fikk sin belønning. Det har kanskje ikke gått hans vei i pre-season når han har hatt sjansen, men alt han kan gjøre er å stå på videre. Du er bare så god som din forrige kamp, og jeg synes han var strålende.

- Det var en god laginnsats. Fabio gjorde det bra ved å score to mål. Jordon (Ibe) gjorde det bra på kanten. Vi tok med våre attributter inn i kampen. Det ble en god seier, spesielt mot United.

Martin Kelly trivdes med å ha ansvaret som kaptein og hjelpe Lloyd Jones ved siden av seg i midtforsvaret.
- Jeg husker da jeg var på hans alder for noen år siden og spilte sammen med noen seniorspillere. Reservelagsligaen var svært annerledes den gang, men det var en god erfaring. Det var godt å oppmuntre ham. Jeg synes alle de unge spilleren gjorde det bra.