- Troppen er god nok til å vinne Premier League

Innlånte Victor Moses mener Liverpool har en god nok tropp til å vinne Premier League denne sesongen.

Moses ble født i desember det året Liverpool sist vant ligaen, men det forhindrer ikke den nigerianske landslagsspilleren å ha troen på at det vil skje igjen denne sesongen.

- Det er bare å se på måten vi har startet på. Vi er fortsatt ubeseiret, og det er nok kvalitetsspillere i klubben til å vinne Premier League, uttaler Moses til Daily Mail.

- Mange sier at Liverpool kan bli blant de fire beste, men vi tror på oss selv. Vi har tro på at vi kan se høyere opp enn en fjerdeplass, fortsetter vingen.

- Dette året er mye annerledes. Ser man på tabellen for øyeblikket, er det mange som kan vinne ligaen. Det handler ikke bare om to lag, så hvorfor ikke Liverpool?

- Jeg har kjent Brendan Rodgers siden jeg var 14 år gammel, når han ønsket å hente meg til Chelsea. Vi hadde en samtale, og det var forventet at jeg ville dra til Chelsea. Han ringte, og jeg sa til ham at jeg ville komme. Men så forandret jeg mening, og møtte ikke opp. Jeg møtte rett og slett ikke opp. Jeg ringte ham ikke eller noe. Jeg dro bare ikke til Chelsea, og ble hos Crystal Palace.

- Jeg tenkte at det ikke var noen vits i å dra til en større klubb på den måten, når jeg ikke kom til å få spille på førstelaget.

- Jeg tror Brendan har tilgitt meg nå. Jeg var bare liten den gangen. Jeg var en skolegutt. Jeg var 14 år gammel.

- Jeg begynte å spille på førstelaget til Palace når jeg var 16, og jeg spilte i kamper mot Brendans lag. Jeg spilte mot Reading og så mot Swansea, så jeg har spilt mot hans lag to ganger. Jeg tror også jeg scoret mål i den andre kampen.

- Han nevnte det ikke da jeg om til Liverpool. Han sparte meg for det. Nå har jeg sjansen til å betale ham tilbake for den respekten han har vist meg ved å vise interesse for meg på nytt.