- Uakseptabelt å filme

Brendan Rodgers sier at Liverpool FC vil håndtere saken internt, etter at Luis Suarez innrømmet å ha filmet i kampen mot Stoke på Anfield i oktober.

Det var i et intervju med Fox Sports i Argentina at Suarez innrømmet å ha filmet mot Stoke.

- Jeg mener at filming er galt. Det er uakseptabelt. Jeg har snakket med Luis, og saken vil bli håndtert internt, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse på Melwood i dag.

- Filming er noe vi ikke ønsker. Vår etikk er korrekt. Luis har full forståelse for mitt syn som manager i klubben. Det han innrømmet å ha gjort var galt. Han skjønner det, og vi går videre.

- Disse kommentarene han har kommet med er selvsagt noe vi ikke ønsker å høre fra vårt ståsted som fotballklubb. Men han er en spiller som fortsetter å gjøre jobben sin. Han er hardhudet, og fortsetter å score mål, skape sjanser og jobbe hardt for klubben uansett hva som skrives om ham i media. Rent fotballmessig har vi således ingenting å klage på.

- Jeg snakker med Luis om en rekke ting, både det fotballfaglige og ting som skjer utenfor banen. Denne sesongen har han egentlig ikke gjort så mye galt. Dette var selvsagt galt, og er ikke noe en fotballklubb av vårt kaliber ønskes å forbindes med, men dette blir håndtert internt. Det er hva som vil skje med denne saken, og så vil vi komme oss videre.