- United med samme lag

BBC forventer at David Moyes vil bruke de samme 11 spillerne som spilte 0-0 mot Chelsea på mandag. United-manageren håper på fokus på det sportslige.

Det har vært mye skriveri om fremtiden til Wayne Rooney i sommer, men slik det ser ut nå kommer han til å bli på Old Trafford. Mot Chelsea var han tilbake i lagoppstillingen, og BBC tror Moyes kommer til å fortsette med nøyaktig det samme laget som sist, etter at Phil Jones nå ser ut til å bli klar fra sin ryggskade.

Det vil bety at Moyes stiller med følgende mannskap: David de Gea, Phil Jones, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Patrice Evra, Antonio Valencia, Tom Cleverley, Michael Carrick, Danny Welbeck, Wayne Rooney, Robin van Persie.

 

Nani (lysk), Jonny Evans (ankel), Rafael (hamstring), Javier Hernandez (hamstring) var ikke med mot Chelsea, og er ikke ventet klare til søndagens kamp.

 

Tonen mellom de to klubbene har til tider vært svært opphetet, men den nye United-manageren håper at fokuset er på det som foregår på banen.

 

- Det er en flott fotballkamp, med to fantastiske fotballklubber. Det er viktig at folk ser på kampen for fotballen, og ingenting annet, sier Moyes til BBC.