- Utholdenheten er blitt bedre

Brendan Rodgers mener at Liverpool står frem som et lag med bedre utholdenhet og større motstandsdyktighet enn før jul.

- Jeg har hele tiden ment at utholdenheten og motstandsdyktigheten i laget måtte bli bedre. Det er ikke tvil om at vi har blitt sterkere på disse feltene som en konsekvens av jobben vi har gjort på banen gjennom hele sesongen. Som en følge av dette har vi også mer selvtillit nå, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Du kommer aldri til å få alt slik du ønsker deg, og spesielt gjelder det i de store kampene. Noen ganger vil du henge i tauene, og noen ganger vil du også ligge nede. Men du må komme deg på beina igjen, og forsøke på nytt. Det er noe vi har snakket mye om. Du trenger den egenskapen om du skal oppnå suksess, fortsetter Liverpool-manageren.

- Det var imponerende av laget at de hentet inn igjen et lag som Tottenham, som er i toppform og som hadde en lang rekke med ubeseirede kamper før vi møtte dem. De kom også fra et sterkt resultat i Europa League. Det er ikke tvil om at tøffe kamper mot topplag øker selvtilliten din om du vinner dem, men for oss er dette bare en marginal gevinst på veien gjennom måten vi jobber på.