- Utmerkelsen er en inspirasjonskilde

Yan Dhanda sier det inspirerer til ytterligere satsing at han vant prisen for «Up & Coming Player» under Asian Football Awards tirsdag kveld.

- Det betyr mye for meg å få denne prisen, og dette vil bare inspirere meg til å stå på videre, uttaler Dhanda til Liverpoolfc.com.

- Jeg må bare utvikle meg videre, og gjøre det Liverpool FC forventer av meg, legger han til.

- Liverpool er en av de største klubbene i verden, og mitt mål er å ta vare på hver eneste mulighet jeg får til å spille meg inn på førstelaget og gjøre familien min stolt. De har alltid vært der for meg. Min far har bare gått glipp av en kamp siden jeg var rundt sju år gammel. Det er takket være støtten fra min familie at jeg har kommet dit jeg er i dag.

- Disse prisene er veldig viktige for asiatisk fotball, og det er fint at så mange rollemodeller blir gjort ære på, avslutter 14-åringen.

Asian Football Awards gjør ære på folk av sørasiatisk opprinnelse som har gjort seg bemerket i engelsk fotball. Abu Nasir, som representerer etniske minoriteter i Liverpools supporterkomité, vant prisen for «Behind the Scenes – Administration». Nasir har sittet i supporterkomiteen siden 2011.

- Jeg er i ekstase og ganske ydmyk over å motta denne utmerkelsen. Det betyr virkelig mye for meg, uttaler Nasir.

- Jeg har vært involvert i fotball siden jeg var sju år gammel, og selv om jeg ikke fikk noen stor spillerkarriere er jeg takknemlig for denne muligheten til å jobbe med fotball som jeg har fått nå. Jeg ønsker å takke Liverpool FC for deres støtte, legger han til.