- Vanskelig å kvalifisere seg for Europa nå

Jose Enrique innser at det blir vanskelig for Liverpool å kvalifisere seg for europacupspill neste sesong nå, når det bare gjenstår fem kamper å spille.

- Vi vil fortsatt kjempe for å ta fjerdeplassen, men det er nesten umulig nå. Det var en plass blant de fire beste vi siktet mot da vi startet sesongen, så vi er skuffet over at vi neppe klarer det. Men vi forsøker fortsatt å kvalifisere oss for spill i Europa. Det blir veldig vanskelig, men vi skal forsøke, sier Enrique til Liverpool Daily Post.

- Stabiliteten har vært forskjellen på oss og topp fire denne sesongen. Det er veldig viktig å spille god fotball, men det aller viktigste er å oppnå resultater, slår han fast.

- Southampton-kampen var en nøkkelkamp. Hadde vi vunnet den, kunne ting ha sett annerledes ut. Jeg har en følelse av at vi kunne ha gjort det bedre og vunnet flere kamper denne sesongen. Spesielt gjelder det de par siste kampene.

- Manageren har sagt at noen av lagene vi vil møte i sesonginnspurten vil ha tatt ferie allerede, fordi de har oppnådd en god plassering. De har sikret seg ny kontrakt i Premier League, og er fornøyd med det. I Liverpool tenker vi ikke slik. Vi ønsker å komme så høyt som mulig. Ideelt sett ville vi ha kjempet om førsteplassen, og spilt for en plass i Champions League. Derfor kan vi ikke være fornøyde med hvor vi ligger på tabellen. Det blir imidlertid vanskelig å komme dit vi ønsker å være denne sesongen, avslutter Enrique.