- Vanskelig start for meg

Iago Aspas innrømmer at han har fått en vanskelig start i Liverpool etter overgangen fra Celta Vigo. Spanjolen står uten mål på seks kamper.

Iago Aspas kom fra Celta Vigo i sommer, men Daniel Sturridge og Luis Suarez blir foretrukket i angrep. Sturridge og Suarez har vist fremragende form så langt denne sesongen. Sturridge har allerede nettet seks ligamål, mens Suarez står med tre mål på to kamper etter at han returnerte fra karantene.

- Jeg synes det er vanskelig å være innbytter i Liverpool etter å ha startet kamper de seneste årene, uttaler Iago Aspas ifølge Daily Mail.

- Da jeg forlot Celta Vigo, var jeg klar over at starten i Liverpool ikke ville bli enkel. Nå som laget vinner og er blant lederlagene i Premier League, er det vanskelig å få spille kamp,

- Jeg håper å fortsette med å jobbe hardt, og så litt etter litt få mer spilletid i Liverpool. Jeg ønsker å endre på den nåværende situasjonen.

Aspas har også sett at Swansea-spissen Michu har blitt tatt ut i Spanias landslagstropp etter gode prestasjoner Premier League.

- Nå er det vanskelig å komme med på Spania fordi jeg spiller mindre, men jeg er ikke bekymret for det.

- Jeg kjenner Michu, og jeg har gratulert ham med innkallelsen fra Vicente del Bosque. Jeg ba ham om å jobbe hardt for å bli værende i troppen.