- Vår intensjon er å styrke stallen

Liverpool-formann Tom Werner sier at eiernes intensjon er å styrke stallen i løpet av sommeren.

Werner er fornøyd med jobben som Brendan Rodgers har gjort i sin første sesong som Liverpool-manager. Formannen sier at Fenway Sports Group er henrykt over hvordan nordiren har opptrådt siden de ansatte ham, selv om det bare ble en sjuendeplass i årets Premier League.

- Jeg synes at Brendan har hatt utrolig bra fremgang. Han er god på strategier, og har vist sterkt lederskap gjennom hele sesongen, sier Werner til Liverpool Echo.

- Vi er selvsagt skuffet over at vi ikke kom høyere på tabellen, men laget ble helt klart bedre jo lenger ut i sesongen vi kom.

- Det var veldig positivt å se januar-kjøpene våre, Daniel Sturridge og Philippe Coutinho, prestere så bra som de gjorde. Vi scoret mange flere mål enn forrige sesong. 38 bortemål i ligaen er det høyeste antallet siden 1990. Klubben beveger seg definitivt i riktig retning under Brendans ledelse.

- Vår intensjon er å styrke stallen ytterligere denne sommeren. Som eiere er vi veldig optimistiske og spente med tanke på fremtiden, avslutter Werner.