- Vår største signering

Brendan Rodgers mener at Steven Gerrard sin kontraktforlengelse kan bli klubbens viktigste signering i sommer. Manageren mener han er den beste pasningspilleren i Premier League.

 

Tidligere i sommer forlenget Steven Gerrard sin kontrakt med klubben med to år. Dermed vil han være bundet til klubben til han er fylt 36 år. På lørdag får han sin testimonial, mot Olympiakos.

- Innflytelsen hans her er fortsatt så stor. Rollen han har utfylt for meg er så viktig. Jeg fortalte klubben i sommer at vår største signering kunne bli Steven Gerrard, på grunn av effekten han har på alle. Det handler om sulten etter å lære, og lederskapen som kommer med, sier Rodgers til The Mirror.

- Det er viktig at du har en god leder, og han og Carra var helt klart det for meg i fjor.

- Jeg ser ingen andre som han. Han er helt fenomenal, og fremdeles en som er veldig viktig. Jeg ser kvalitetene i spillet hans. For meg er han fortsatt den beste pasningspilleren i Premier League. Noen av ballene han slår fra hvor som helst fra banen er utrolige. Måten han slår dem på. Ingen kan gjøre det som han, fortsetter manageren.

- Han er 33 nå, men jeg føler han kan fortsette i flere år. Han kan finne seg til rette i en rolle der han kan være playmaker. Rollen hans er å få laget til å spille, og for meg finnes det ingen bedre spiller i Premier League til den jobben.

- At han er med videre, i det minste ut min kontrakt her og forhåpentligvis lenger, er fantastisk.