- Vel så vanskelig som en PL-kamp

Brendan Rodgers beskriver søndagens FA-cupkamp mot Mansfield som like vanskelig som en Premier League-kamp. De helrøde ordnet til slutt avansement til 4.runde med 2-1-seier på Field Mill. Ser frem til kommende storkamper.

- Det krever viljestyrke å komme til slike plasser som dette. Vi har sett opp gjennom årene i denne turneringen at slike kamper er meget vanskelige. På noen måter kan de være vanskeligere enn Premier League-kamper, sa Brendan Rodgers til pressen etter kampen.

- Spillerne mine skal ha mye ros. Jeg synes de viste stor viljestyrke. Kampen kunne ha vært utenfor rekkevidde i første omgang med de sjansene vi hadde. Men man skal også gi ros til Mansfield fordi de holdt liv i kampen på 0-2.

- Det var perioder i andre omgang hvor vi måtte vise styrke og karakter. Vi har sett opp gjennom årene i denne turneringen at det går galt for store lag i bortekamper mot lag fra lavere divisjoner.

- Stor heder til Mansfield og byen i dag. Supporterne var utmerket og gjorde det til et skikkelig cupoppgjør. Du ble aldri komfortabel. Takk og lov gikk vi videre til neste runde.

- Du må vise mentalitet. Vi er inne i en rekke med kamper – vi har denne vinnermentaliteten. Vi har tatt fire seirer av fem mulige i alle turneringer i juleperioden. Vi ønsker å holde det gående.

Liverpool møter Manchester United, Arsenal og Manchester City den kommende måneden.

- Det blir tøffe kamper. Vi kommer til å bli bedre og i bedre forfatning til de kampene enn tidligere sesongen. Vi tok tre poeng i de tre kampene selv om vi spilte bra i to av dem. Vi ser virkelig frem til dem.

- Dette er et lag som blir bedre for hver dag og hver uke. Kontinuiteten i spillet vårt blir bedre. Desto mer vi jobber sammen, jo bedre blir vi. Dette blir store kamper. Vi ser frem til dem.