- Vi burde ha vunnet

Jordan Henderson mener at Liverpool hadde fortjent å vinne søndagens kamp mot Chelsea.

22-åringen har startet de siste fire ligakampene, og spilte i en fremskutt midtbanerolle i mesteparten av kampen mot London-klubben.

- I første omgang slet vi med tempoet i pasningsspillet vårt, og gjorde en del feil. Men i andre omgang gikk vi ut i hundre fra avspark av, og angrep. Pasningsspillet vårt var mye bedre, vi skapte en rekke sjanser, og fortjente målene vi gjorde. Jeg vil faktisk påstå at vi var litt uheldige som ikke vant kampen basert på andreomgangen, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

- I de siste kampene har vi spilt en del god fotball uten å ha fått de resultatene vi hadde fortjent. Andreomgangen viste definitivt hva vi er kapable til, og vi var litt uheldige som ikke vant kampen.

Henderson håper at han og hans lagkamerater nå klarer å få radert ut personlige feil av den typen som førte til Chelseas to scoringer.

- Du må gjøre så få feil som mulig i enhver kamp du spiller i. Jeg tror vi skal klare å bli bedre på dette. Det er noe vi jobber med. Det er mye positivt vi kan ta med oss fra andreomgangen mot Chelsea.

- Nå får vi ta en kamp om gangen. Vi satser på å vinne alle kamper vi spiller. Vi ser frem til kampen kommende helg, og da må vi sørge for at vi er på tå hev allerede fra start av.

Henderson står nå bokført med 88 kamper for Liverpool, og har etablert seg som en viktig brikke i Brendan Rodgers sin tropp.

- Jeg kan spille hvor som helst. Jeg liker å spille, og vil gi alt uansett. Det gir deg mye selvtillit når du får spille noen kamper på rad. Forhåpentligvis får jeg fortsette med det. Det er mange gode spillere her, og normalt sett blir det rotert litt på laget.