- Vi bygger laget sten for sten

Brendan Rodgers anser utviklingen av Liverpools tropp som et langtidsprosjekt.

- Det er en løpende prosess. Jeg skrev under en treårskontrakt, og jeg vil håpe at vi utvikler oss til det bedre fra første dag jeg kom inn og til siste dag før jeg forlater klubben, uttalte Rodgers på sin pressekonferanse i dag.

- Jeg tror ikke jeg kan sette opp noe tidsskjema for dette. Dersom vi ikke får penger ut av det blå må du bygge og trene troppen, og møysommelig skape et lag som kan nå våre mål. Det skjer ikke over natten. Jeg håper at vi kan nå våre mål i løpet av min tid i klubben.

- Det er viktig for oss å avslutte sesongen så sterkt som mulig. Vårt mål er å vinne våre gjenstående kamper. Vi har fem kamper igjen, og vi går for seier i samtlige. Det er viktig for oss å avslutte godt og sterkt, med en vinnermentalitet. Det er vårt fokus.

- Søndagens kamp gir oss en stor utfordring. Vi møter et lag som er regjerende europeiske mestere, og et lag som i første del av sesongen toppet tabellen. Vi skjønner hvor stor oppgaven er. Vi har ikke alltid fått resultatene vi hadde fortjent i de store kampene denne sesongen, men spillet har vært veldig bra, og vi håper vi fortsetter med godt spill.

- Dette er en storkamp, og har vært det i flere år nå. Jeg ser virkelig frem til begivenheten på Anfield, hvor vi skal møte et veldig godt lag. Det er en ny mulighet til å vise at vi kan slå et av topplagene. Selvsagt er dette en stor kamp for oss, og en kamp vi ser frem til.