- Vi elsker fortsatt Rafa

Pepe Reina tror Rafael Benitez vil få en varm velkomst på Anfield, når han gjester Merseyside med sitt Chelsea på søndag.

- Vi elsker fortsatt Rafa. Alle vet hvilken stor manager han er. Han viser det i Chelsea, og han viste det med Liverpool. Folk elsker ham, og vil vise at de setter pris på Rafa, spår Reina i et intervju med London Evening Standard.

- Men det skal spilles om tre poeng, og Chelsea er en vanskelig motstander. Vi må sikte oss inn på å vinne kampen og ta de tre poengene, legger Liverpool-keeperen til.

- Vi vil ha publikum i ryggen, slik vi alltid har på Anfield. Det blir morsomt å høre meningene om Fernando Torres og Rafa. Folk vil vise at de bryr seg om dem, og respekterer dem. Forhåpentligvis får de begge en varm velkomst.

- Det er ikke første gang Liverpool spiller mot Torres. Spesielt til å begynne med virket det merkelig, fordi overgangen var så nær i tid. Men slik er fotballen. Du forlater venner på din vei.

- Det kan være en fordel for Benitez at han skal møte noen av sine tidligere spillere, men det kan også være en ulempe for ham av samme grunn. Han kommer til å være godt forberedt. Chelsea kommer til å gå hardt ut fra første fløytesignal av, men de vil vi også gjøre. Det er en enorm kamp på hjemmebane, og det er en kamp som du ønsker å være involvert i som spiller.