- Vi er bedre trent enn i fjor

Steven Gerrard ser optimistisk fram mot den nye sesongen, samtidig som han gledet seg over en vellykket testimonial foran et feststemt Anfield.

- Vi er i bra form, vi er mye bedre trent på dette tidspunktet enn vi var i fjor, sier Liverpools kaptein til LFC TV.

- Vi har noen vidunderlige unggutter som er i fred med å slå igjennom og jeg tror alle krysser fingrene for at vi kan beholde de viktige spillerne i klubben.

- Hvis så skjer da kan jeg berolige alle med at vi vil være med å kjempe. Det kan komme et eller to nye ansikter inn i tillegg. Vi må bare vente og se.

- Jeg er virkelig fornøyd med hva guttene har gjort så langt. Vi har ikke sluppet inn et mål og vi skaper haugevis med sjanser. Hvis vi kan ha de rette folkene i de offensive posisjonene, da vil vi score mye mål.

Robbie Fowler hadde et populært innhopp mot Olympiakos, og Gerrard greide ikke å la være å drømme om et angrepspar hvor scouseren spilte sammen med Luis Suarez.

- Kan du tenke deg de to sammen når de var på sitt beste? Luis er inne i sine beste år i karrieren nå, og hvis du stilte tiden tilbake pleide Fowler å score 30 mål hver sesong. Hvis vi hadde hatt begge de to ville vi kjempet om ligatittelen.

Et fullsatt Anfield hyllet Steven Gerrard mot Olympiakos, med et tilskuertall på 44362 som var det største i en slik kamp siden Roger Hunt tok farvel i 1972. Motstander Olympiakos sa ikke bare fra seg honorar for å spille, men klubbens president overrakte etter kampen en sjekk på £100.000 til veldedighetsorganisasjonen som Steven leder. Totalt håpet man på å kunne få inn om lag £1M til lokale tiltak i forbindelse med kampen.

- Det var følelsesladet, bekreftet Stevie G etter kampen. – Det var min dag, men folk hadde også kommet for å se laget og hvordan det tar form. Denne klubben har alltid dreid seg om laget heller enn individuelle spillere og jeg ville ikke byttet bort noe.