- Vi er klare for United

Brendan Rodgers snakker hvor viktig søndagens kamp mot Manchester United er, og det handler ikke bare om fotball når disse to lagene møtes.

Da Brendan Rodgers i fjor ledet Liverpool mot Manchester United for første gang på Anfield, endte det med et 2-1 tap etter at Jonjo Shelvey fikk rødt kort. Nå ser han frem til søndagens oppgjør.

- Liverpool mot Manchester United er en massiv kamp. Det er mer enn en fotballkamp. Det er en historie om to byer, og du representerer menneskene i din by og dens historie. Det er viktig at du beholder roen og troen på banen for å få resultatet du ønsker, for når alt kommer til alt handler det om det, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

 

- Det er et intenst rivaleri her. Jeg har opplevd både kampene mot United og Everton som Liverpool manager nå, og det er litt mer intenst i dette rivaleriet. Det er ikke bare fotballklubbene, men byene.  Vi var uheldig som ikke fikk med oss noe i fjor. Vi tapte kampen, men har stor selvtillit med oss til denne kampen. Det er en kamp som bør bli veldig tett. Vi er hjemme, og vil prøve å ta initiativet i kampen.

 

- Det er veldokumentert at vi ikke vant nok kamper mot lagene over oss på tabellen i fjor, men vi tapte ikke så mange heller. Det er bare de små marginene. Vi spilte uavgjort hjemme og borte mot Chelsea, spilte uavgjort hjemme og borte mot Manchester City, slo Tottenham hjemme, og spilte uavgjort borte mot Arsenal når vi så ut til å vinne. Det er småting vi må forbedre oss på, og vi har vist at vi kan gjøre det, men dette vil fortsatt bli en utrolig tøff og vanskelig kamp, men vi er klare.