- Vi er på rett vei

Det er mer enn 23 år siden Liverpool vant ligatittelen i den engelske toppdivisjonen, men lagets kaptein har likevel tro på at spennende ting nærmer seg Nordvest-England.

– Jeg håper det, svarer Steven Gerrard på spørsmål om suksess venter Liverpool om kort tid, ifølge Sky Sports.

Han skrev nylig under på en kontraktsforlengelse som binder ham til Anfield-klubben ut karrieren. 33-åringen, som har vunnet alt fra Champions League til FA-cupen, mangler bare ett trofé i klubbsammenheng: Premier League.

Og selv om laget fra Merseyside ikke har holdt følge med verken Manchester United, Manchester City, Chelsea eller Arsenal de siste sesongene, er Gerrard optimist foran de kommende årene – og han tror Liverpool slår bra fra seg allerede denne sesongen.

– Vi har hatt gode kjøp i sommer, og hvis vi kan få inn ytterligere to spillere på viktige plasser, har vi en god sjanse, sier han.

Brendan Rodgers er én av de viktigste faktorene til at fremtiden er lys, tror Gerrard. Han sier at samarbeidet med den nordirske manageren er svært bra.

– Vi har et godt forhold. Brendan har vist at han har tillit til meg både på og utenfor banen.

– Vi beveger oss i riktig retning. Vi spiller fin fotball, og forhåpentligvis vil eierne fortsette å støtte ham, slik at han har muligheten til å styrke troppen, så vi kan kjempe om troféer.